Naposledy zobrazené

email

EMAIL
monika.noelova@iris-knihy.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS
0917 553 120


DOPRAVA ZDARMA
pri objednávkach nad 50 €


 

twitter facebook




Úvod do potravinárskej mykológie

Cena 14.18
Dostupnosť: na otázku
Rok vydania:
2016
Jazyk:
SK Slovenský jazyk
Počet strán:
286
Väzba:
brožovaná
Autor:
Dana Tančinová, kolektív

Cena bez DPH: 12.89
ISBN: 978-80-552-1558-7
EAN: 9788055215587
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospo
KS

Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb

Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb.

Výška: 240

Šírka: 170

Hmotnosť: 506


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód