Naposledy zobrazené

email

EMAIL
monika.noelova@iris-knihy.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS
0917 553 120


DOPRAVA ZDARMA
pri objednávkach nad 50 €


 

twitter facebook




Hotelový a gastronomický manažment

Cena 9.90
Dostupnosť: na otázku
Rok vydania:
2014
Jazyk:
SK Slovenský jazyk
Počet strán:
136
Väzba:
brožovaná
Autor:
Peter Huľo

Cena bez DPH: 9.00
ISBN: 978-80-10-02607-4
EAN: 9788010026074
Vydavateľstvo: Slovenské pedagogick
KS

Praktické cvičenia 1

Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi. Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.

Výška: 295

Šírka: 210


Opíšte bezpečnostný kód:   
nový kód